DR.Massing Cosmetics bestaande uit een wimperserum, wimperserum sensitive (voor gevoelige ogen), wenkbrauwserum, haarserum, en een eyliner met wimpergroeiserum  stimuleren de groei van uw wimpers, wenkbrauwen en haren. Biedt u wimperextensions aan in uw schoonheidssalon, wimperstudio of heeft u een kapsalon? DR.Massing Cosmetics is een goede aanvulling op uw assortiment.

 

Kijk bij onze verkooppunten  voor uw dichtsbijzijnde schoonheidssalon, schoonheidsspecialiste, parfumerie, kapper, visagist of nagelstylist.

 

Volg ons op:

 

© 2014 CRT Emotions

Disclaimer

 

Leveringsvoorwaarden

 

 

Partner worden

 

Contact

Dr. MASSING LongLashes wimperserum  (3,0ml €49.95)

 

LongLashes wimperserum revitaliseert en stimuleert de groei van wenkbrauwen en wimpers.

 

Het actieve ingrediënt (Prostaglandine) in Dr. MASSING LongLashes wimpergroeiserum stamt oorspronkelijk uit het onderzoek naar glaucoom en werd voor cosmetisch gebruik verder ontwikkeld. Deze stof stimuleert de haarwortel, verlengt de groeifase en gaat het uitvallen van de haartjes tegen. LongLashes  wordt eenmaal daags, bij voorkeur ‘s avonds , op de gereinigde huid als een eyeliner op de bovenste wimperrand aangebracht. Al na 4-6 weken worden dunne, broze en korte wimpers al merkbaar LANGER, VOLLER en STERKER ook kunnen de haartjes een tint donkerder van kleur worden.

 

 

LongLashes is dermatologisch getest en bevat uitsluitend ingrediënten met bewezen effectiviteit en verdraagzaamheid.

LongLashes bevat geen kleurstoffen, geurstoffen en conserveringsmiddelen (parabenen).

 

Dr. MASSING Longlashes is ook te gebruiken op de wenkbrauwen. Resultaten wenkbrauwen circa 2-3 maanden.

 

Gebruiksaanwijzing >